Прогнозите за А група - жени: Славия смени облика си след напускането на Вероника Джикова, няма да успее срещу Монтана


Прогнозите за А група - жени: Славия смени облика си след напускането на Вероника Джикова, няма да успее срещу Монтана
Снимка: BGbasket.com
17-01-2019 15:33 | Галина Стоянова | BGbasket.com

Преди фаталния 13-и кръг при жените отново потърсихме бившата баскетболистка и треньор на Черно море Одесос Галина Стоянова. Специално за BGbasket.com тя направи своите прогнози за предстоящите мачове.

 

Славия - Монтана 2003
(18 януари - 17:00 часа)


Славия вече e без основния си състезател Вероника Джикова, което оказва влияние в играта в нападение. От своя страна пък баскетболистките на Монтана са набрали добра инерция и ще спечелят срещата безпроблемно. В този мач и младите състезателки ще имат възможност за изява.
Фаворит: Монтана 2003

 

НСА - Локомотив Стара Загора
(18 януари - 18:00 ч.)


Старозагорки изковаха две инфарктни победи, като показаха характер и добра отборна игра. Това определено носи положителна емоция и вяра в собствените сили на отбора, както и желание за трупане на още победи. Този тим е приятната изненада в първенството. С такива мачове се градят характери. Ще преминат безпроблемно и през този мач.
Фаворит: Локомотив Стара Загора

 

Академик Пловдив - Берое Стара Загора
(19 януари - 16:00 ч.)


Среща с голяма разлика в полза на Берое. Академик взе победа в последния си мач, състезателките започват да навлизат в игрови ритъм и да се сработват помежду си. За такива отбори е много важно да изиграят максимално много мачове, за да натрупат опит и самочувствие. В тази среща Берое ще даде почивка на основните състезателки и ще я използва за обиграване на младите.
Фаворит: Берое Стара Загора

 

Септември 97 - Шампион 2006
(19 януари - 17:00 ч.)


Сблъсък на младите поколения - основните състезателки в националните гарнитури за подрастващи. Така двата отбора могат да сверят часовниците за развитието на момичетата във възраст кадетки и девойки. В последния мач между тимовете, Септември спечели оспорвана среща, като допусна догонване, а имаше голяма преднина. Отново ще наблюдаваме интересна среща с близост и постоянно догонване в резултата. Ще си проличи кой си е извадил поуки от последния сблъсък. Септември има предимство с домакинство, заради което давам предимство в мача. Шампион определено играе трудно и без капитана си Калина Иванова.
Фаворит: Септември 97

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Галина Стоянова, А група - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи