Прогнозите за А група -жени: Отборът с по-добра защита ще спечели столичното дерби


Прогнозите за А група -жени: Отборът с по-добра защита ще спечели столичното дерби
Снимка: BGbasket.com
24-01-2019 20:00 | Галина Стоянова | BGbasket.com

Преди 14-ия кръг от женската А група отново потърсихме бившата баскетболистка и треньор на Черно море Одесос Галина Стоянова. Специално за BGbasket.com тя направи своите прогнози.

 

Берое Стара Загора - Септември 97
(25 януари - 14:00 ч.)


Безспорен лидер в срещата е Берое, който превъзхожда момичетата от София с опит и по-обигран състав. Лесна победа за старозагорки, които ще имат възможността да изпробват и използват различни тактически задачи и млад състав.
Фаворит: Берое Стара Загора

 

Локомотив Ст. З. - Академик Пловдив
(26 януари - 13:00 ч.)


Интересна среща с оглед последните резултати в кръговете. Очаквам баскетболистките на Академик Пловдив да се хвърлят и да гонят победата. От своя страна Локомотив би трябвало да си извади изводи от последните срещи. Оспорван двубой с много напрежение и тактическо ,,надлъгване".
Фаворит: Локомотив Ст.З.

 

Монтана 2003 - НСА
(26 януари - 15:00 ч.)


В последните кръгове отборът от София определено показва напредък и извоюва две победи, които са за повдигането на самочувствието и вярването в собствените възможности. Но пък Монтана е по-класният отбор, затова и ще спечели тази среща в собствената си зала.
Фаворит: Монтана 2003

 

Шампион 2006 - Славия
(26 януари - 17:00 ч.)


Този мач можем да наречем столичното дерби на кръга. И двата отбора са непостоянни в изявите си, не можаха да намерят баланса в играта си. Интересна среща, която ще бъде спечелена от отбора с по- добра защита. Тези срещи между отбори на едно ниво са много по-полезни за състезателките, отколкото мачове с голяма разлика. Славия играе трудно без Вероника Джикова.
Фаворит: Шампион 2006

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Галина Стоянова, А група - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи