Олимпиакос и Везенков излизат срещу лидера Фенербахче в Евролигата


Олимпиакос и Везенков излизат срещу лидера Фенербахче в Евролигата
Първият сблъсък завърши само с точка преднина в полза на Фенербахче (сн. euroleague.net)
23-01-2019 12:52 | Букмейкър Рейтинги

Предстои поредният кръг от баскетболната Евролига. Със сигурност ни очакват нови зрелищни двубои, които може да дадат отговори на още въпроси особено за част от лидерите във временното класиране.

 

Стефан Ралчев от екипа на Букмейкър Рейтинги се спира на две срещи, които ще се изиграят в четвъртък (24 януари). Първата е домакинството на Реал Мадрид срещу Анадолу Ефес. Безспорно това е едно от дербитата на кръга, тъй като се срещат вторият и четвъртият в подреждането.

 

Шокиращата загуба на Реал от един от най-слабите отбори през сезона – Будучност, със сигурност все още се коментира, още повече, че Реал отбеляза едва 60 точки при гостуването си в Подгорица. Нещо, което се случва рядко и едва ли скоро ще се повтори.

 

Прогнозата на Стефан за този мач е под 172,5 точки в двубоя, като избраният от него коефициент е от букмейкъра Palms Bet. Експертът по баскетболните прогнози в Букмейкър Рейтинги смята, че заради важността на срещата, е твърде вероятно двамата треньори – Пабло Ласо и Ергин Атаман, да съсредоточат повече усилия върху защитата, за да постигнат крайната цел.

 

Другата прогноза е от един класически сблъсък, Фенербахче приема Олимпиакос. Според Стефан Ралчев двата отбора ще отбележат повече от 155.5 точки, като коефициентът отново е избран от Palms Bet.

 

Средната резултатност на Фенербахче е 83.6 точки, а на Олимпиакос – 80.4 точки. Естествено, не винаги едно плюс едно е равно на две, но все пак “фенерите” имат 15 поредни победи от 15 мача у дома във всички турнири. И бележат доста добре, когато играят у дома.

 

От другата страна Олимпиакос и Александър Везенков, който направи отличен мач срещу Химки преди няколко дни, се намират в добра форма, и също могат да допринесат за нашата прогноза. Успех на всички.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи