Прогнозата на специалиста: Ниска резултатност в Милано


Прогнозата на специалиста: Ниска резултатност в Милано
21-02-2019 14:53

След по-дълга от традиционното пауза по време на редовния сезон в Евролигата двубоите от най-силния европейски клубен турнир се завръщат.

 

В четвъртък Олимпия Милано приема Макаби Тел Авив. Любопитното е, че и двата отбора се борят със зъби и нокти за участие в плейофите след края на редовния сезон. И двата отбора имат всички шансове да попаднат в Топ 8.

 

Прогнозата на експерта от Букмейкър Рейтинги Стефан Ралчев е в срещата да има под 170,5 точки. Той е избрал коефициент от Palms Bet. Домакините от Милано са един от най-резултатните отбори, като вкарват средно по 87,4 точки на мач, но този път двубоят трябва да бъде спечелен на всяка цена – това важи и за двата отбора.

 

Така че очакванията са по-скоро за стегната защита и изковаване на успеха, а не толкова атрактивна и резултатна игра.

 

В петък в Мадрид Реал приема Байерн Мюнхен в един класически мач от Евролигата. Прогнозата от Букмейкър Рейтинги е в срещата да има над 160,5 точки с коефициент от Winbet.

 

Реал допусна две загуби в последните си четири мача в Евролигата, като една от тях бе шокираща от Будучност в Подгорица. Преди няколко дни белите на Пабло Ласо загубиха и Купата на Краля след изключителни скандали и драма от Барселона.

 

Въпреки това аргументите на специалиста от Букмейкър Рейтинги са, че Реал играе много стабилно у дома, често стига до 90 точки, а и повече, което оформя прогнозата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига, Букмейкър Рейтинги
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи