Олимпиакос заслужава доверие срещу Жалгирис у дома


Олимпиакос заслужава доверие срещу Жалгирис у дома
(сн. euroleague.net)
27-03-2019 19:04 | BGbasket.com

Остават само два кръга до края на редовния сезон в баскетболната Евролига. Предстоят драматични мачове, тъй като няколко отбора все още имат шансове да се класират за плейофите. В битката са замесени Панатинайкос, Олимпия Милано, Олимпиакос, дори при определени обстоятелства Жалгирис и Макаби Тел Авив.

 

Специалистът по баскетболните прогнози в сайта Букмейкър Рейтинги Стефан Ралчев съветва да се доверите на Олимпиакос в домакинския мач срещу Жалгирис.

 

Възпитаниците на Дейвид Блат, сред които и Александър Везенков, няма накъде да отстъпват повече. Тимът от Пирея е задължен да победи Жалгирис, а след това и Дарушафака в последния кръг, за да се надява на участие в плейофите.

 

Жалгирис на Шарас Ясикевичус е ясно, че е с доста по-ограничени ресурси, но пък с четири поредни победи в последните си четири мача съживи надеждите си за плейофи. Избраният коефициент за победа на Олимпиакос е от букмейкъра Winbet, който е оценен с рейтинг 4 от Букмейкър Рейтинги.

 

Другата прогноза на специалиста е хендикап от +5,5 точки за Реал Мадрид при гостуването на Панатинайкос. Тук ситуацията е доста интересна, защото букмейкърите считат за абсолютен фаворит гръцкия тим. Което е изненада, защото все пак от другата страна е Реал Мадрид. Да, испанският колос е с две поредни загуби – от Баскония в Евролигата и от Барса в първенството, но все пак трудно е да се стигне до срив с трети пореден неуспех.

 

Затова прогнозата е хендикап от +5,5 точки от Efbet, тъй като според анализатора е много трудно “белите” да загубят с по-голяма разлика срещу ПАО, пък дори и в Атина. Пабло Ласо има на разположение може би най-силния и равностоен състав като ротация в Европа и всяка прогноза срещу машината Реал винаги крие рискове.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ЕВРОЛИГАТА, СЕЗОН 2018/2019

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ЕВРОЛИГАТА, СЕЗОН 2018/2019

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА, СЕЗОН 2018/2019

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА, СЕЗОН 2018/2019

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи