Мобилни залози на баскетбол - могат ли да се правят и как?


Мобилни залози на баскетбол - могат ли да се правят и как?
18-06-2019 10:43 | BGbasket.com

Любителите на баскетбола са милиони по света, а много от тях със сигурност са проверили вече и какви възможности за залози предлагат букмейкърските компании, особено ако са решили да се пробват да припечелят от любимия си спорт. А ако се чудите къде можете да намерите възможности за залози на баскетбол – не се тревожете. На практика всички онлайн букмейкъри предлагат опцията да се залага на баскетболни мачове.

 

Още по-хубавото е, че почти всички букмейкърски компании предлагат и мобилни версии на сайтовете си, което прави залагането дори по-лесно и достъпно за всички любители на залозите.

 

Това важи с пълна сила за всички онези, които често пътуват или пък просто предпочитат да имат удобството да залагат директно през мобилния си телефон или таблета си където и да се намират. А още по-хубавото е, че онлайн букмейкърите предлагат почти идентични възможности на мобилните си версии като тези на десктоп версиите на сайтовете си.

 

Пример за това е мобилната версия на Bet365, която позволява само с няколко лесни стъпки залагането да стане достъпно където и да се намирате.

 

Така любителите на баскетбола могат да се възползват напълно от възможностите за залагане на любимата си игра, като през мобилните версии това е дори още по-лесно и достъпно.

 

Всеки любител на залозите може да изтегли безплатно мобилната версия на сайта и да се регистрира, като създаденият акаунт ще бъде активен не само за мобилната, но и за десктоп версията на сайта.

 

Освен това мобилната версия действително дава същите възможности за залагане като десктоп версията, което е голямо облекчение за любителите на залаганията.

 

Мобилните версии на онлайн букмейкърите позволяват на почитателите на баскетбола да следят още по-лесно любимата си игра – директно през телефона си, благодарение на опциите за следене на мачовете на живо. За целта повечето букмейкъри изискват от клиентите си само да имат пари в своя акаунт. Онлайн букмейкърите предлагат достъп до залози на всички важни баскетболни мачове и на големите първенства и турнири, които никой почитател на баскетбола не би си позволил да пропусне. Сред тях освен мачовете от NBA могат да се открият още и такива от Евролигата и Купата на Европа.


Дори и да оставим настрана удобството, което предлагат, мобилните версии отиват и по-далече, като много букмейкъри дават възможност на мобилните играчи да получават допълнителни бонуси. Не пропускайте да проверявате често тези възможности, които постоянно се променят. Както през десктоп версиите на сайтовете на букмейкърите, така и в мобилните версии е достъпна възможността за преждевременно прекратяване на залози – Cash Out. Така играчите могат лесно да ограничат загубите си и да залагат по-прецизно.

 

Букмейкърите дават на клиентите си още достъп до статистика на изиграните мачове и резултатите от тях, както и програма за всички предстоящи срещи. Статистиката може да бъде от голяма помощ на любителите на залозите, като дава информация не само за победите и загубите на отборите, но и разбивки за отделните играчи, което ще допринесе за по-задълбочени познания и съответно за по-точни прогнози и по-голям шанс за печеливши залози. Освен това редица букмейкърски компании дават възможност за достъп и до спортна борса, където пък залагащите на баскетбол имат възможност сами да определят коефициентите.

 

Колкото повече знае един почитател на залозите за играта и за различните възможности, предлагани от букмейкърите, толкова по-лесно ще може и да си състави стратегия за по-добри печалби. В същото време с удобството, което предлагат мобилните версии на сайтовете на букмейкърите, вече нищо не ви спира да направите първите си стъпки в сферата на залозите и да заложите на любимия си отбор. Ако пък вече сте направили първата крачка, можете лесно да затвърдите уменията си и да ги разширите, като в същото време си осигурите хубава печалба.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи