Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост


Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост
01-09-2019 09:00 | Мария Мицова

Във втория ден на световното ни чакат още вълнуващи мачове. Днес за прогнози ни гостува Йордан Минчев, за да ни помогне с избора на топ вариантите за залози от предложенията на Winbet:

 

Франция - Германия - над 153.5 точки - коефициент 2.02

 

Мария: Не виждам вариант тези два отбора да си вкарат малко точки. Изиграха по няколко мача в Азия, няма да им е трудно и да им се налага да се адаптират към различен стил, от европейския. Определено над 154.5 точки, с този добър коефициент.

 

Йордан: Два много класни отбора, които винаги са и доста резултатни. И в двата състава има страхотни играчи, ще е близък мач със сигурност.

 

Сенегал - Литва - Литва да отбележи над 88.5 точки - 2.20

 

М: Сенегал играе много слабо срещу европейски отбори. За част от играчите на Литва това ще е последно световно първенство, така че няма да пропуснат шанса да изиграят колкото се може повече силни мачове. Категорично съм за убедителна победа на литовците и сигурно около 90 точки.

 

Й: Литва ще бие с много, със сигурност над 20 точки разлика. Не познавам състава на Сенегал, но литовският е много солиден.

 

Канада - Австралия - Австралия да победи с над 7.5 точки - 1.95

 

М: Канада разполага с добри играчи на хартия, но за съжаление те по една или друга причина не са в националния за това световно. Австралия изглежда страхотно в момента, така че една добра победа за тях.

 

Й: Да, определено ще победят с десетина точки австралийците. Гледах и двата отбора в контролите и са много по-силни.

 

Включете се и вие? Какви са вашите прогнози? Предложете кои мачове да прогнозираме утре! Пратете ни съобщения във Фейсбук или Инстаграм!

 

 - Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


Абонирай се за канала на СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Световно първенство 2019, Прогнози
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
Други новини