Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост


Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост
05-09-2019 09:28 | Мария Мицова

Преди последните мачове от началната групова фаза на Световното първенство, с крилото на Академик София Александър Милов ви предлагаме няколко идеи, върху които си струва да се помисли. 

 

Избрахме си следните срещи, за които Winbet дава доста добри коефициенти, както и някои от другите разрешени в България букмейкъри. (Забележка: Коефициентите подлежат на промяна по всяко време.)

 

Канада - Сенегал под 160.5 (1.73)
Канада се справя нелошо на първенството, но в тази група е ясно, че далеч не е достатъчно. Отсъствието на ключовите играчи е твърде осезаемо. Очаква се да победи Сенегал, но надали двата тима ще си вкарат много.

 

Гърция - Нова Зеландия под 170.5 (1.76)
Ключов мач и за Гърция и Нова Зеландия, победителят отива в Топ 16. Загубата от Бразилия със сигурност разтърси много гърците, но там играчите са толкова опитни, че това няма да им повлияе, освен да ги мотивира допълнително. Тактиката на всички да спират Янис Андетокумбо с най-различни методи надали ще се отдаде и на Нова Зеландия, въпреки страхотните изяви на този тим дотук. Не се вижда как Гърция ще пусне повече от 80-85 точки в коша си.

 

Литва - Австралия - над 165.5 (1.86) и най-резултатна последна четвърт с коефициент 3.20
Този мач ще е удоволствие за всички баскетболни фенове, това е гарантирано. И двата отбора са прекрасни в атака, така че можем да очакваме по-резултатен двубой. Освен това малък бонус, макар и рисков - всичко ще се решава в края, затова предполагаме това да е най-резултатната четвърт.

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Световно първенство 2019, Прогнози
Коментари
Други новини