Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост


Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост
08-09-2019 09:21 | Мария Мицова

Нещата на Световното първенство вече започнаха да се разплитат. Днес предстои нова порция емоции, а с крилото на Академик София Александър Милов ви предлагаме няколко идеи, върху които си струва да се помисли.

 

Избрахме си следните срещи, за които Winbet дава доста добри коефициенти, както и някои от другите разрешени в България букмейкъри. (Забележка: Коефициентите подлежат на промяна по всяко време.)

 

Тунис - Ангола - Тунис -12.5 (1.95)

Тунис е от добрите африкански отбори, докато Ангола е от аутсайдерите на шампионата. Тунис продължава и битката за най-добър африкански отбор на световното, което ще го прати на Олимпиада. Затова очакваме солидна победа.

 

Кот д`Ивоар - Южна Корея - под 154.5 (1.73)

Два от слабите състави на световното, наистина до момента играха срещу по-силни, затова реализираха много малко. Но и сега над 75 точки на отбор изглежда доста невероятно.

 

Китай - Нигерия - над 155.5 (1.98)

И двата отбора играха нелош баскетбол на моменти дотук, резултатни и доста грамотни състави. Затова срещата им дава предпоставки за високорезултатна. И тук за двата тегне важността на олимпийската квота.

 

Испания - Сърбия - Испания +10.5 (1.85)

Дербито на деня и един от най-чаканите сблъсъци. Със сигурност ще е интересно и без огромна разлика. Сърбия е фаворит и тук, но не ни се вярва да се стигне до победа с над 10 точки.

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Световно първенство 2019, Прогнози
Коментари
Други новини