Михайло Секулович: Може би в първия мач имаше малко подценяване


Михайло Секулович: Може би в първия мач имаше малко подценяване
(сн. championsleague.basketball)
21-09-2019 11:01 | BGbasket.com

Баскетболистът на Балкан Михайло Секулович бе сред най-добрите за „зелените“ в реванша срещу Сьодертеле Кингс. Тимът спечели срещата, но заради загубата с 15 точки в първия мач, отпадна от Шампионска лига. Ето какво сподели Секулович след срещата:

 

“Разликата беше в първия мач. Играхме без мисъл. Във втория дадохме всичко от себе си и трябва да бъдем доволни от този аспект. Сега съжаляваме, защото загубихме първата среща.

 

Не знам каква е причината да играем слабо. Имаше напрежение и може би малко ги подценихме, но след първия мач видяхме, че те са добър отбор и много атлетичен. Дадохме 100% от себе си във втория двубой, за да ги бием с повече от 15 точки. Ако днес беше първи мач, финалният резултат щеше да е 16-17 точки в наша полза. Когато знаеш, че трябва да биеш на всяка цена с 15 точки, дори топката излизаше.

 

Изпуснахме отворени стрелби за три точки и фаулове именно заради напрежението да бием на всяка цена с разлика, но изиграхме много по-добър двубой от първия.  В началото на мача нямаше напрежение за разликата според мен, но след това, когато беше 11 точки за нас, изпуснахме заради това отворени стрелби за три точки и фаулове.

 

След мача треньорът ни каза, че не може да се играе само 20-25 минути добре, защото играем срещу добри отбори и трябва да играем цял мач. В случая бяха два.

 

Продължаваме. Трябва още да се готвим, за да вървим напред. Добре е, че бихме, но трябва да има напредък до следващия ни мач. Очаквахме да имаме още две срещи от Шампионска лига, но сега ще имаме повече време да се готвим за мача за Суперкупата.”

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Шампионска лига, Балкан, Михайло Секулович
Коментари
Други новини