Любо Минчев: Доволен съм от желанието и енергията на играчите


Любо Минчев: Доволен съм от желанието и енергията на играчите
beroebasket.com
21-09-2019 09:25 | beroebasket.com | BGbasket.com

Старши треньoрът на мъжкия състав на Берое Любомир Минчев остана удовлетворен след успеха на старозагорци над пловдивския Академик Бултекс 99 с 96:69 точки. "Зелените" водеха през целия мач и не дадоха възможност на своя противник да постави под съмнение успеха им. Минчев разкри пред официалния сайт на клуба, че още на полувремето е поздравил играчите за начина, по който са влезли в срещата.

 

"Доволен съм. Още на полувремето казах на играчите, че съм удовлетворен от тяхното желание, от техния хъс и енергия, с които влязоха в срещата. Вече е нормално да сме по-свежи. Доволен съм от начина, по който проведохме двубоя. Разбира се, беше лесно защото играхме с висок процент успешна стрелба. Ако този показател бе по-лош, вероятно нямаше да имаме тази изразителност в резултата. Специално в тази среща си направихме мача лесен. Начинът, по който играе отборът, ме накара да бъда доволен", заяви Любомир Минчев.

 

"По същество станахме свидетели на изключително здрава битка между двете петорки. Това искам да отбележа. Имаше много здрави сблъсъци, което неминуемо е полезно", добави старши треньорът на Берое.

 

Старогазорци се изправят утре срещу ново предизвикателство в подготовката си за старта на сезона. В Стара Загора гостува румънският Университатя Крайова, в който се подвизават добре познатите на старозагорската публика Николай Стоянов и Омари Гудул. Срещата е в спортна зала „Стара Загора“ е от 19:00 часа.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое, Любомир Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи