Йордан Бозов: Това ще е последният сезон в кариерата ми


Йордан Бозов: Това ще е последният сезон в кариерата ми
22-09-2019 20:19 | BGbasket.com

Капитанът на Рилски спортист Йордан Бозов имаше важен принос отборът му да спечели купата на приятелския турнир в Самоков. След мача баскетболистът призна, че това ще е последният сезон в кариерата му и се надява да го завърши подобаващо. Ето какво каза още той пред БНТ:

 

„Радвам се, че изиграхме два добри мача срещу силни съперници. Особено днес през първото полувреме показахме характер, което ще ни трябва тази година. Ще има мачове, в които ще изоставаме и мачове, в които няма да играем добре, но се радвам, че успяхме да се преборим срещу такъв именит и добър съперник.

 

Иска ни се да направим доста по-добър сезон от миналата година. Особено аз го желая много, защото това е последният баскетболен сезон в кариерата ми. Ще се опитаме да дадем всичко от себе си, за да играем финал и да спечелим титлата.

 

Много е рано да се говори. По време на сезона отборите също претърпяват промени. Смятам, че конкурентите са едни и същи, фаворитът Левски Лукойл също, независимо, че не е шампион. Надявам се да нямаме контузии и през май да сме във форма.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Йордан Бозов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи