Искрено и лично с Шак: Ходил ли е гол на тренировка и липсва ли му нещо


26-09-2019 16:20 | BGbasket.com

Една от големите баскетболни звезди на нашето време Шакил О`Нийл даде най-откровеното си интервю някога за предаването Fair Game и красавицата Кристин Лийхи.


В него Шак обсъди всякакви теми от живота си и за първи път разкри интересни и забавни мигове от кариерата си.
За едно нещо той сподели, че все още е много ядосан, че един-единствен журналист е развалил възможността той да бъде избран за MVP с абсолютно единодушие. "Мразя го. Развали историята," заяви Шак по темата.

 


Той призна, че съжалява, че не е имал финална година за сбогом с НБА, каквато имаше например Дуейн Уейд. Въпреки любовта на Бостън към него, той смята, че е ограбил хората там и съотборниците си в Селтикс, защото не е бил достатъчно полезен в края на кариерата си в преследването на титлата. "Чувствах, че ги ограбвам. Не исках да губя времето им. Но исках едно прощално турне," сподели Шак. "Гледайки Дуейн или Дирк, си мислех това."


О`Нийл изпълни само една от двете години от договора си с Бостън.

 


Какви са били отношенията в Лейкърс, имали ли са там таен код да ограничат притежанието на топката за Коби Брайънт? И разбира се, големият въпрос - ходил ли е Шак гол на тренировка?!


"Химията на терена има значение, тази извън терена - не. Всеки има семейство, други задачи, прави каквото трябва, но в 7 часа вечерта, всички трябва да сме готови."


"Ти била ли си там?! Щом съм бил с обувки, това не се брои. Дали съм бил на тренировка с "леко облекло" - може би. Чисто гол - никога." Относно Коби, Шак се измъкна с майтапи от въпроса. Той обаче разкри, че и двамата са се ползвали със специални привилегии в Лейкърс, както и че никога не е "надничал в паничката" на Брайънт.


В шоуто стана ясно, че Шак е подарявал различни неща на съотборници, като например кола и нови дрехи на Марк Мадсън.

 

"Ние ходим с костюми за по 1000 долара, а той с някакви семпли дрешки, същото бе и за автомобилите, не можеше ние да сме с Лексъси и т.н., а той с пикап. Трябваше да се погрижа за него."

 

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Коментари
Други новини