Избрахте Мис и Мистър BGbasket.com 2019


Избрахте Мис и Мистър BGbasket.com 2019
27-09-2019 14:15 | BGbasket.com

Финалният етап на гласуването за Мис и Мистър BGbasket.com 2019 завърши преди ден, а вие, читателите на сайта, определихте победителите. В решителната фаза имахте възможност да избирате между петима участници във всеки от конкурсите, като за първи път сред тях бяха включени и съдии.

 

При дамите Мис BGbasket.com 2019 стана Маргарита Чипова, която през миналия сеозн носи екипа на Академик Пловдив, а от този ще бъде в НСА. Тя имаше сериозна преднина и в двата етапа от конкурса. Челната тройка оформиха Виктория Георгиева и Петя Бояджиева, а за короната се бореха още Диляра Теодорова и Александра Минчева.

 

Надпреварата при силния пол бе далеч по-оспорвана, а за Мистър BGbasket.com 2019 бе избран Любомир Керемедчиев от Черно море Тича. Негов подгласник е Марин Маринов, а трети остана Ивайло Тонев. Останалите участници във финала бяха Евстати Иванов и Цветомир Чернокожев.

 

 

(Мис и Мистър BGbasket.com 2019 - Маргарита Чипова и Любомир Керемедчиев)

 

Маргарита Чипова и Любомир Керемедчиев ще бъдат наградени на 14 октомври в хотел Мейсън София. В церемонията ще участват и победителите в конкурсите Мис и Мистър BGathletic.com 2019, Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019 и Мис и Мистър BGswim.com 2019.

 

Победителите в конкурсите ще заснемат и специален календар, като домакин на стилната фотосесия отново ще бъде хотел Мейсън София.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мис BGbasket.com, Мистър BGbasket.com
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи