Иван Лилов: Изцяло наша грешка, не оставихме сърцето си на терена


Иван Лилов: Изцяло наша грешка, не оставихме сърцето си на терена
(сн. BGbasket.com, Тони Тончев)
10-10-2019 17:43 | Мария Мицова

В минорно настроение се завърна отборът на Берое от гостуването си във ФИБА Къп на ЗЗ Лайден. Старозагорци отстъпиха с продължение на реванша и така не успяха да влязат в груповата фаза. BGbasket.com посрещна тима на връщане от Амстердам, за да разбере причините за слабата игра в Холандия.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ

 

Един от лидерите на Берое този сезон Иван Лилов не скри огромното си разочарование: "Въобще не бяхме близо. От началото на мача не играхме със сърце, не го оставихме на терена. Изцяло наша грешка. Мислехме, че 15 точки аванс са много, а те ни показаха, че не са. Наистина аз лично много съжалявам за случилото се. Не сме толкова опитни, колкото си мислите, просто те играеха с по-голямо желание, и пак казвам, най-големият проблем е, че не оставихме сърцето си на терена."

 

"Продължаваме да тренираме, тепърва започва сезонът, имаме цели в България, дано сме здрави и ги постигнем," продължи Иван пред BGbasket.com и бе категоричен, че играта на тима от последните мачове трябва да е коренно различна през сезона: "Да, надявам се, наистина да не показваме през сезона играта от вчера. Не знам какво да кажа, трябва да се промени тотално мисленето на терена, за да постигнем целите си."

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Берое
Коментари
Други новини