Георги Давидов: Нашите момчета вече показват баскетболните си качества


Георги Давидов: Нашите момчета вече показват баскетболните си качества
(сн. НБЛ)
12-10-2019 20:51 | Мария Мицова

Старши треньорът на Академик София Георги Давидов смята, че отборът му все още не е готов за победа над отбор като Балкан. Наставникът обаче похвали играчите си за представянето в мача днес, като по думите му, те вече показват качествата, които притежават. Ето какво каза той пред BGbasket.com след срещата:

 

„Поздравявам отбора на Балкан, класен отбор. Имаше и много хубави, и много лоши неща за нас в този мач. Аз лично за себе си може би очаквах повече. Ако погледнем реално, не сме готови за такова предизвикателно, победа над такъв отбор. Не се предадохме докрай, старахме се докрай и от това съм най-доволен.

 

Имаме още много работа да свършим този сезон, фокусираме се вече за следващия мач с Рилски спортист. Най-хубаво е, че момчетата скочиха да спечелят мача. За съжаление на този етап Балкан има повече потенциал. Но и в нашите момчета има много потенциал.

 

Нашите момчета вече си показват баскетболните качества, вярват си. Двамата ни гарда играха добре, справиха се, но Балкан разполага с двама много силни американци на тази позиция. Уникален Николай Грозев днес. И наистина се радвам, че залата бе пълна и предложихме един добър продукт за публиката."

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Академик София, Георги Давидов
Коментари
Други новини