Дейшон Найт: Не подценяваме никого


Дейшон Найт: Не подценяваме никого
(сн. НБЛ)
12-10-2019 21:22 | Мария Мицова

Гардът на Балкан Дейшон Найт бе най-резултатен при победата на неговия тим срещу Академик София. След мача той сподели, че отборът му започва да играе по-добре с всеки мач, като никой съперник не е подценяван. Ето какво каза още баскетболистът:

 

„Знам, че този отбор винаги играе здраво. Спомням си още от миналата година, когато бях тук. Наистина играят силно и казах на моите съотборници преди да дойдем на мача тук, че ще бъде тежък двубой. Те са млади момчета, но имат дисциплина и играят силно.

 

Мисля, че започнахме по-слабо мача, но успяхме да се върнем. Започваме да играем по-добре всеки мач. Не подценяваме никого. Тренираме два пъти на ден и се готвим еднакво за всички. Уважаваме всеки противник. Трябва да слушаме указанията на треньора и да продължим да тренираме здраво на тренировки. Сезонът тепърва започва.

 

Чувствам се добре в отбора. Моите съотборници ми гласуват доверие, аз също им вярвам. Имаме добър колектив и постепенно химията в отбора започва да се изгражда с всеки изминал мач.”

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Дейшон Найт
Коментари
Други новини