Любомир Минчев: Доволен съм от играта на отбора


Любомир Минчев: Доволен съм от играта на отбора
(сн. НБЛ)
14-10-2019 09:42 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев бе доволен от представянето на отбора му в мача с Ямбол. Старозагорският тим спечели срещата, като това бе първи успех за тима от началото на сезона в НБЛ.

 

 „Доволен съм от концентрацията. За разлика от мача в Холандия, играхме доста по-добре в защита, с повече енергия. Бяхме в трудни ситуации от чисто психологическа гледна точка на базата на това, че изиграхме много слаб мач срещу холандците и изпуснахме една преднина, която можеше да ни прати в груповата фаза на ФИБА-Европа. Доволен съм от начина, по който игра отборът“, заяви Минчев.

 

Ето какво сподели и баскетболистът на тима Иван Лилов: „Според мен се получи хубав мач за публиката. Ямбол винаги са се славели с хубава публика. Поздравявам момчетата и се надявам на следващия им мач да има повече публика, защото отборът на Ямбол го заслужава. Бориха се мъжки, но според мен ние заслужавахме повече победата, защото вложихме повече хъс в играта и това допринесе за тази разлика от около 10 точки през целия мач. Отборът на Ямбол успяваше да се върне от време на време, но няколкото поредни коша от наша страна затвориха мача. Важното е, че се получи хубав двубоя за феновете и се надявам до края на сезона да успее да се напълни залата.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Любо Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи