Любо Минчев: Не съм доволен, че играхме в тяхното темпо


Любо Минчев: Не съм доволен, че играхме в тяхното темпо
(beroebasket.com)
19-10-2019 22:36 | НБЛ | BGbasket.com

"Доволен съм от това, че победихме, но не съм доволен, че играхме в тяхното темпо. Като изключим първите минути на първата и последната четвърт, през останалото време играхме в тяхното темпо", коментира старши треньорът на Берое Любомир Минчев след победата над Спартак Плевен с 91:77 точки в 3-ия кръг на НБЛ.

 

"Каквото тренирахме в защита, горе-долу го направихме. Исках да се играе с по-голям интензитет. В нападение отивахме само ходом, което не ми харесва. Има доста проблеми, един от които е енергията, с която играем. Убива ме начинът ни на игра в началото на третата част например. Това е въпрос на селекция и характер. Ако не се промени това, ще се наложат промени в състава", заяви още Минчев.

 

Баскетболистът на Берое Деян Карамфилов каза за официалния сайт на НБЛ след срещата: "Най-важното за успеха беше, че съумяхме второто полувреме да излезем с друга нагласа за игра. Подходихме сериозно, както към всеки друг мач. Ключът за победата беше, че успяхме отново да вдигнем разликата, след като бяха намалили на 5 точки 10 минути преди края. Все още се усеща разочарование от отпадането от Европа, но това е в миналото. Имаме други цели, които трябва да изпълняваме."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое, Любомир Минчев, Деян Карамфилов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи