Бранко Миркович очаква Левски Лукойл: Мило ми е за българските отбори


Бранко Миркович очаква Левски Лукойл: Мило ми е за българските отбори
(сн. vtb-league.com)
22-10-2019 22:09 | Мария Мицова

Бившият гард на Лукойл Академик и Рилски спортист и национал на България Бранко Миркович очаква с нетърпение срещата си с български отбор във ФИБА Къп.

 

Неговият Цмоки Минск приема утре Левски Лукойл в първи двубой от груповата фаза на турира.

 

"Сините" направиха тренировка тази вечер, а междувременно BGbasket.com откри Миркович, за да види какво има да сподели той за мача, а и за ситуацията в групата.

 

"От мача очаквам да бъде интересен, но разбира се, надявам се ние да победим на края," отбеляза топ плеймейкърът, определен от Левски като най-силния играч на Цмоки.

 

"Много ми е мило, че има отбори от България във ФИБА. Това е много добър знак за българския баскетбол. Все още следя с интерес какво се случва при вас, при всяка възможност, знаете, че имам много приятели там," продължи Бане Миркович.

 

"Познавам около половината отбор на Левски, а другата вече научих от видеото, което гледахме тук. Добър отбор са със сигурност, имат много опитни играчи," коментира гардът.

 

"Не мисля, че в тази група има фаворит. Нашата група е такава, че наистина всеки може да бие всеки. Надявам се Цмоки и Левски да се преборят и да преминат в следващия кръг," завърши Миркович с пожелание при визитата в София да види много приятели.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Цмоки
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи