Михаил Таков в Студио СПРИНТ: Кубрат е на победа от мач за световната титла


05-11-2019 18:21 | BGbasket.com

„На Кубрат Пулев му предстои изключително важен двубой срещу американеца Райдел Букър. Кобрата буквално е на победа от мач за световната титла“, каза известният боксов треньор Михаил Таков в третото издание на „Студио СПРИНТ“. Таков и Николай Кръстев коментираха предстоящия сблъсък на Пулев с Букър в неделя сутринта българско време в Калифорния, както и ситуацията в тежката категория на професионалния бокс.

„Вече е абсолютно сигурно, че от IBF ще отстояват твърдо позицията си до 20 май да има мач за титлата – добави Таков. - В момента Кубрат е претендент № 1 и по правилата той, ако спечели сега срещу Букър, трябва да излезе срещу победителя от предстоящия реванш между Анди Руис младши и Джошуа. Ако това не стане, поясът ще бъде овакантен и IBF ще насрочи мач за титлата между официалния претендент и един от боксьорите на трето и четвърто място в ранглистата на федерацията, защото втората позиция в момента е свободна.“

По футболни теми гост в „Студио СПРИНТ“ беше журналистът Теодор Борисов. Авторът на книгата „Как Цар Футбол превзе България“ анализира състава на националния отбор за предстоящите мачове с Парагвай и Чехия, ситуацията в първенството на Първа лига след преполовяването на първата фаза от размененото гостуване и шансовете на преследвачите да достигнат Лудогорец на върха.

 

Фотогалерия, ВИЖТЕ ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Студио СПРИНТ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи