Максим Корниенко: Левски има силни играчи и много добър треньор


Максим Корниенко: Левски има силни играчи и много добър треньор
(сн. FIBA.basketball)
07-11-2019 09:00 | Мария Мицова

Игралият в България украинец Максим Корниенко сподели впечатленията си от двубоя между неговия Днипро и Левски Лукойл от ФИБА Къп. "Сините" се наложиха в здрава битка и оставиха Днипро последен в група F.

 

"Получи се добър мач, особено за Левски и за феновете. Тъй като до момента изиграхме три поредни мача навън, сега ни предстоят три у дома, и трябва да ги спечелим. Не сме се отказали. Не зависи вече всичко от нас, но ако спечелим и трите си мача у дома, имаме шанс. Цмоки е най-добрият отбор в нашата група, а ние, Киев и Левски сме на едно ниво," обясни крилото.

 

"Познавам доста хора тук, играл съм с тях в Лукойл Академик. Имат и добри чужденции, силни играчи, много добър треньор, така че са силен отбор," добави той за Левски.

Старши треньорът на Днипро Денис Журавльов също коментира: "Труден мач, и двата отбора нямаха победа до момента, сега вече най-после един от нас има. Опитахме се да играем добре в защита, мисля, че направихме доста добри неща, карахме ги да грешат и да стрелят трудно. Някои глупави грешки в нападение ни костваха мача, а в такива моменти в края на мача трябва да сме по-агресивни, по-умни. Това, че сбъркахме и не бяхме агресивни в нападение ни коства победата."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи