Людмил Хаджисотиров: Подходихме сериозно


Людмил Хаджисотиров: Подходихме сериозно
(сн. LAP.bg, архив)
30-11-2019 22:16 | BGbasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе очаквано доволен от убедителния успех над Ямбол в 9-я кръг на НБЛ.

 

Поздравявам отбора си. Радвам се, че подходихме професионално и максимално мобилизирано към мача, защото в Ямбол лесни мачове няма. Благодарение на това, че играхме агресивно и мобилизирано, още в самото начало се стигна до разлика, която ни даде възможност да играем с по-голяма ротация, всички да могат да влязат в игрови ритъм и да помогнат на отбора," коментира той след срещата в зала "Диана".

 

"Радвам се, че след мача всички са здрави, няма контузени. Отборът на Ямбол явно в момента е в по-трудна ситуация, но се вижда през сезона, че има нещо позитивно, например играта на Александър Матушев, който очевидно израства. Пак казвам, че подходихме сериозно и това си пролича на игрището. Мачът завърши по възможно най-добрия начин за нас. Така че можем да си починем и след това да се фокусираме върху подготовката ни за мача в Плевен, който ще е доста по-различен,” каза още Хаджисотиров.

 

Златин Георгиев допълни: “Лесна победа, неочаквано лесна. Мислехме, че отборът на Ямбол ще играе по-добре. Но днес не им вървеше нито нападението, нито защитата. На нас всичко ни се получи и заслужено победихме. Не очаквах тази голяма разлика, но за нас е добре, че спечелихме мача.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи