Тити Папазов: Берое ще дойде за победа в София, ще съм доволен да бием и с една


Тити Папазов: Берое ще дойде за победа в София, ще съм доволен да бием и с една
(сн. BGbasket.com)
01-12-2019 21:14 | Мария Мицова

 

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе очаквано доволен от хубавата победа над Академик Бултекс 99, с голяма разлика и позволила му да даде игрово време на всички състезатели.


"Започнахме много агресивно, бяхме респектирани от тяхната победа над Берое. Бяхме подготвени за това, което им дава най-много резултат в играта в защита със смяна с капан на нисък пост. Имахме шанс да имаме добра успеваемост, добре пазихме и Бачев. Решихме мача в първото полувреме, второто противникът се поокопити, но съм доволен," коментира Папазов пред BGbasket.com.


"Доволен съм, че Захариев се върна, за да можем да го ползваме повече на мача с Берое другата неделя. Няма да рискуваме с Чавдар Костов, но има вариант да го ползваме след сряда. Във всички хубави работи, това е един минус. Никога не съм се страхувал да работя с много състезатели. Трябва да знаят, че над всичко е отборът. За да могат да осмислят престоя си на терена трябва да са агресивно, да са изразходени за 20 минути. Днес успяхме да използваме всички, много добро включване на Боби Младенов, Леков се стара много, Чийтъм се превръща в стабилен играч с лидерски качества. Имаме невероятна доминация в лицето на Йордан Минчев. Става все по-доминантен с всеки мач. Невероятна физика има и трябва само да му върнем самочувствието," добави Папазов, който вече се радва на солидна ротация.


Сега вече "сините" насочват мислите към дербито с Берое следващата неделя, отново в зала "Триадица".


"Берое днес побеждава със сирената и е играл слабо с Академик, но това не бива да ни заблуждава. Любо Минчев е достатъчно голям мотиватор, Левски е много голям дразнител, Берое има потенциал и ще дойде с мисълта за победа в София. Трябва да подходим максимално сериозно, да не се водим от последните им два мача, а от потенциала им," категоричен бе наставникът на Левски. "Ще работим много отговорно, мачовете с Берое винаги са с голям заряд. Победихме ги с 18 точки в Стара Загора, сега ще съм доволен и на една."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи