Студио СПРИНТ №7: Футболните клубове не поискаха промяна в БФС, стори го Министерски съвет


03-12-2019 17:05 | BGbasket.com

"Българските футболни клубове не са активни и не поискаха промяна в управлението на БФС. Това стори Министерски съвет. Очаквам да има само един кандидат за президент на БФС, който ще бъде посочен, както става в много области на държавата". Това каза в Студио СПРИНТ Желю Станков, заместник-главен редактор на в. "Тема спорт".


Той коментира последните мачове в Първа лига, защо Лудогорец е недостижим, играейки на два фронта, кога Левски ще поеме в правилната посока, къде са проблемите  в ЦСКА и какво да очакваме от мачовете на националния отбор през месец март.

 

Станков не пропусна да даде своето мнение за шестата "Златна топка", която Лео Меси получи в понеделник. Дългогодишният спортен журналист заяви, че е затруднен в избора на Футболист на годината, както и за Спортист на България 2019.

 

Във втората част на предаването главният редактор на BGswim.com Василен Димитров разговаря с шестима от участниците ни на европейското първенство по плуване на 25-метров басейн в Глазгоу, което ще се състои от 4 до 8 декември. На столичния басейн "Диана" Йосиф Миладинов, Йордан Янчев, Калоян Лефтеров, Диана Петкова, Габриела Георгиева и Светлозар Николов обясниха на какво се дължи подемът в българското плуване, разкриха как ще протече подготовката им в олимпийската година, в какво се състои хранителният им режим, как се кове отборният дух.

 

 

Калоян Левтеров, Светлозар Николов, Диана Петкова, Габриела Георгиева, Йордан Янчев и Йосиф Миладинов

 

Медалистът от световно и европейско първенство Йосиф Миладинов говори и за подготовката си в Швейцария.

 

В трета част на Студио СПРИНТ главният редактор на Top Gear Георги Иванов направи обзор на сезона във Формула 1 и прогноза за следващия. Обясни защо Люис Хамилтън ще бъде недостижим, а младите лъвове все повече ще бъдат фактор в краля на бензиновите спортове.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Студио СПРИНТ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи