Дяковски: Ако ние не си променим къщичката по най-бързия начин, тя ще се промени


Дяковски: Ако ние не си променим къщичката по най-бързия начин, тя ще се промени
(сн. НБЛ)
07-12-2019 21:35 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски бе изключително разочарован от загубата срещу Рилски спортист. Неговият тим водеше през голяма част от мача, но допусна обрат след по-слабо второ полувреме.

 

“Грубо да кажем 30 минути играхме чуден баскетбол, а 10 минути въобще дори не знам какво играхме и в двете фази. Не е това важното, но е факт, че нещо друго правихме на терена. Разочарованието е доста голямо, най-вече заради хората в залата. Нямаме право да стоим по този начин. Може и с 30 точки да паднем, но не по този начин. Ако ние не си променим, както се казва, къщичката по най-бързия начин, къщичката ще се промени“, заяви Дяковски.

 

Баскетболистът на Спартак Константин Коев също обясни причините за поражението: “Трудно се говори след такъв мач, защото дадохме всичко от себе си днес. Цяла седмица се готвихме много здраво. Просто не спазваме тактическите указания. Първото полувреме също не го правихме, но просто бяхме малко по-свежи и се държахме в мача. След това от неспазване на указанията в защита те наваксват разликата. Изцяло в нас са грешките и трябва да продължим да работим. Трябва да подобрим концентрацията.”

 

 - Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


Абонирай се за канала на СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
Други новини