FIFA 20 пристигна с множество изненади


FIFA 20 пристигна с множество изненади
10-12-2019 12:04 | BGbasket.com

ЕА Sports излезе с дългоочакваната новина за феновете на популярния режим на игра Pro Clubs. Онлайн базираният екип получи сериозна актуализация във FIFA 20. От компанията производител посочват още, че работят усилено, за да включат обратната връзка и предложения на общността за по-голямо персонализиране на Virtual Pro, както и да въведат нови начини на игра и да осигурят цялостно по-добро изживяване за всички, които считат Pro Clubs за един от любимите си режими.

Кога излезе играта?

Новата FIFA 20 за 2019-та излезе за Xbox One, PC, PlayStation 4 и Nintendo Switch на 27 септември.

Персонализиране

Създаването на вашия Virtual Pro е огромна част от опита на Pro Clubs и компанията знае колко важно е за вас да имате възможно най-много опции, когато става въпрос за персонализиране и контрол в играта. Във FIFA 20 е представена нова система Avatar, която замества създаването на играчи в цялата игра, включително и Pro Clubs. Тази функция внесе нови начини за проектиране на визуални характеристики, чрез подобрен инструмент за морфиране с четири квадратна ос, който не само ви позволява да преобразувате и дефинирате всяка черта на лицето по ваш вкус, но и да отидете по-далеч от всякога с добавени опции за морфиране и тонове на кожата.

 

Тази нова система поддържа и всички функции от предишната Virtual Pro от името до ръкавиците на вратаря и предпочитаните от вас стилове на празнуване. Знаем, че създаването на играч не се състои само в това да се уверите, че той изглежда правилно и да поискате нови позиции за виртуалните професионалисти, но и за да имате повече контрол върху начина, по който развивате играта си. Новите добавени позиции са придружени от ревитализирана система за прогресиране на играча, където изборът между позиции, височина и тегло вече ще има по-дълбоко влияние върху начина, по който се движи и чувства виртуалният играч, а изборът ще засяга всички физически характеристики и атрибути. Издръжливостта също е преразгледана и стойностите са настроени, за да се създаде система риск срещу възнаграждение. Така, ако инвестирате в издръжливост и темп, ще жертвате други атрибути на вашия играч.

 

Всички играчи започват с общо 80 оценки, а напредъкът се печели. Въведени са над 30 допълнителни черти, които събрани със специалните, ще ви позволят да преминете към персонализация на следващо ниво. Добавени са позиции, които предлагат повече ползи, но с по-висока цена и потенциален ефект върху други атрибути.

Функции за симулирано излъчване на играта

Преработен е и режимът за FIFA 20, за да се потопите в изживяването на мача. Внедрени са излъчващи функции, като например кърпи за прегряване, воден знак на екрана, банери на клуба и новото лого на Pro Clubs. Клубните банери се влияят и се определят от основния и вторичния цвят на отбора и показват името на клуба на трибуните.

Стадионите, които поддържат банери, ще ги показват за домакина и гостите през целия мач. Добавени са и AR наслагвания, за да съответстват на интрото, полувремето и резултатите за по-добро изживяване. В допълнение към това типовете мачове вече ще включват уникални цветове за излъчване, за да се разграничи режимът между приятелски, купа или лига. След като вкарате гол можете да празнувате с целия си екип, тъй като камерата няма да увеличи голмайстора, а ще остане мащабирана, за да можете да координирате радостта на съотборниците.

Видове мачове

Тази година играта предлага два нови начина да играете в Pro Clubs – House Rules и Practice Match. Първият следва популярните правила от режима Kick-Off и ги въвежда в Pro Clubs, като типът мач се завърта всеки ден от седмицата, а всеки уикенд може да се играе за различна купа. Графикът е видим по време на игра, така че да не пропуснете любимия си режим. Вторият начин позволява клубовете да тренират индивидуално, или отборно срещу различни противници от начинаещи до легендарни. В допълнение към наличната трудност можете да задавате тактиката и каква обща оценка искате да постигнете.

Оправени бъгове

Някои от основните бъгове включват бързото изцеждане на издръжливостта на играчът, който контролира позицията и подреждането в стената за защита, като капитанската лента вече няма да влияе на стабилността на играта. Клубовете вече могат да наблюдават цялото тържество когато спечелят и са добавени над 25 нови персонализируеми комплекта и над 150 гребена, от които да избирате. След като откриете мач, капитаните могат да избират какви комплекти ще види местният отбор за предстоящия мач. Изборът на предварителен мач ще работи логично и в унисон, за да помогне за осигуряване на най-доброто изживяване, без сблъсък за играчите.

Режим “Volta”

Какво представлява новият режим Volta? Може би помните FIFA Street, която за пръв път беше пусната през 2005 година и беше невероятно забавна игра. Последното й продължение излезе през 2012 и от тогава феновете копнеят за нейното завръщане. Това най-сетне е факт с новия режим Volta и видео играта FIFA 20, който всъщност е описан като празник на автентичната култура, креативност и стил на играта на малки врати.Това е и наистина първата нова функция, която идва в серията след FIFA 17 - каталог с допълнителни движения и умения в играта и собствен персонаж.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи