Любо Ганев в Студио СПРИНТ: Престъпление е федерацията да не спазва собствените си правила


10-12-2019 17:42 | BGbasket.com

Членът на Управителния съвет на Българска федерация по волейбол и кандидат за президент на централата Любомир Ганев бе гост в интернет предаването Студио СПРИНТ.  Той коментира проблемите на клубовете, промените, които предлага в програмата си, и целите, които си поставя. Според Ганев Управителният съвет на федерацията не спазва собствените си правила.


"Според нашия устав, Общо събрание се свиква, когато 1/3 от клубовете искат това. Те вече заявиха своето желание. Длъжни сме като Управителен съвет и ръководство да го свикаме. За мен е престъпление ние като федерация да не спазване собствения си устав", каза Ганев.


Той заяви още, че неговата цел е да увеличи приходите на федерацията от половин милион до един милион лева годишно.


"В момента има клубове с голям бюджет, с 2 милиона лева, с един милион лева. Но нямаме състезатели, които да идват отдолу. Затова купуваме чужденци. Една от основните ни цели е да инвестираме между 400 и 600 000 лева годишно само за клубове, развиващи детско-юношески школи, като тези пари трябва да са от допълнителни проходи. Аз съм доказал, че мога да ги намеря", заяви Любо Ганев.


"Няма да кажа нещо лошо за г-н Лазаров и това управление на федерацията, но нещата могат да бъдат много по-добри", добави той.

 

 

Във втората част на предаването ръководителят на сайта BGathletic.com Яна Касова показа Спортния Икар, който й бе връчен преди няколко дни. Яна обясни защо го получава със 17 години закъснение и разказа какви са спомените й за европейското първенство по лека атлетика през 2002 година в Мюнхен, където тя печели бронзов медал на 100 метра с препятствия.

 

СТУДИО СПРИНТ

 

 - Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


Абонирай се за канала на СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
Други новини