Антон Диков: Рилски ще вземе дербито


Антон Диков: Рилски ще вземе дербито
(Снимка: balkan-basket.com)
28-12-2019 13:00 | BGbasket.com

Успех за Рилски спортист в дербито с Балкан прогнозира Антон Диков за последния кръг от 2019-а година.

 

Ямбол - Черно море Тича


След серията от добри мачове у дома "моряците" могат да запишат победа в Ямбол, ако са в пълен състав. Смятам, че ямболии имат подобрение на играта в последните мачове, но няма да могат да победят. Черно море играе не много убедително като гост, но моментът за първа победа навън е този. Ямбол ще се подсили скоро вероятно, затова варненци трябва да се възползват.

 

Академик Бултекс 99 - Академик София


Както казах и преди пловдивчани играят съвсем различно у дома и като гост. Загубата от Черноморец дойде като гръм от ясно небе за Бултекс, но трябва да се съвземат бързо в домакинския мач срещу Академик. Момчетата на Георги Давидов от своя страна са в лоша серия, но вероятно за този мач ще могат вече да използват Лъчезар Димитров и ще изглеждат по-добре. Смятам, че ако изобщо можем да я наречем така, това ще е бомбата на кръга и Академик София ще срази Академик Бултекс 99.

 

Рилски спортист - Балкан


Дербито на кръга, без съмнение. Рилски според мен се очертава като един от претендентите за финал. Играят много добре от началото на сезона и израстват с всеки мач. Шампионите също са в добра форма, но играха с по-непретенциозни съперници в последните мачове. В Арена Самоков се играе много тежко и ботевградчани ще запишат загуба. Опитът на Златин Георгиев и Данчо Бозов ще наклони везните в полза на домакините, ако се стигне дотам. Сблъсъкът на високите играчи също ще е много интересен и от него ще се реши доста.

 

Берое - Черноморец


Поздравления за Черноморец за победата в предния кръг. Сега нов голям тест за младия отбор на бургазлии срещу Берое, които в последните мачове заиграха по коренно различен начин. Берое играе бърз и атрактивен баскетбол и преди нова година ще запише хубава победа над Черноморец.

 

Левски Лукойл - Спартак Плевен


Мач без никаква интрига. Най-добрият отбор се изправя предновогодишно срещу разочарованието до момента през сезона Спартак Плевен и ще спечели убедително. Плевенчани наистина правят доста слаб сезон и с новата година трябва да се надяват на подобрение в играта си. Очаквам атрактивен двубой и победа за Левски.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Прогнозите за НБЛ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи