Дяковски: Проблемът е основно в главите ни


Дяковски: Проблемът е основно в главите ни
(Снимка: НБЛ)
29-12-2019 20:41 | Мария Мицова

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски сподели, че отборът му наистина не се намира в добро състояни, но проблемът е основно в главите на всички.


Спартак направи нелош мач срещу Левски Лукойл в София въпреки крайната разлика от 19 точки: "Първото полувреме играхме доста силно, имахме и висока успеваемост от тройката, успяхме на моменти в защита да изпълним каквото искахме, да се сбием, както се казва. Не е тайна, че не сме в добра позиция, а само ние можем да се изкараме. И трябва да почнем от най-простичките неща, които зависят от нас, не от противника, и не от това дали имаш ден. Говоря за желание, хъс, енергия, раздаване, независимо как се развива даден мач, и да се играе за другия."

 

"В момента проблемът ни е основно в главите. В следствие от лошите резултати и игри най-вече. Увереността ни липсва. Надявам се с този мач и времето да почивка да възстановим малко, защото след Нова година идва цикъл от мачове с отбори от нашата черга, с които трябва да си върнем доверието на хората," допълни Дяковски.

 

Януари наистина се очертава ключов за сезона на Спартак - мачове с Ямбол, Черно море, Академик и Черноморец: "Не искаме да вкарваме напрежение, но наистина, на всички ни е ясно, че това са определящите мачове за развитието на сезона."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи