Йордан Колев: През новата година трябва да постигнем стабилен растеж


Йордан Колев: През новата година трябва да постигнем стабилен растеж
01-01-2020 11:10 | Иван Вълчанов

В началото на новата 2020-а година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от мъжкото първенство, за да направят равносметка на изминалата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво каза старши треньорът на Черноморец Йордан Колев:

 

„Бих разделил годината за нашия клуб на две – първо доброто представяне и успешния завършек на А група миналия сезон. Играхме финал, за малко да спечелим и първото място. И втората част от годината, която за мен е по-важна – че клубът намери възможност, финанси и амбиции да играе в НБЛ. Въпреки че в момента ни е доста трудно, това са първи стъпки и се надявам всяка следваща да е по-уверена и в правилната посока.

 

Още преди началото на първенството смятах и засега това се потвърждава, че четири отбора се открояват над другите – Левски Лукойл, Балкан, Берое и Рилски спортист. Въпреки афишираните амбиции от Академик Бултекс 99 и Спартак, те в момента са далеч от тези четири отбора, както и всички останали образуваме една шестица, която е по-равностойна и трудно може да достигне останалите четири отбора.

 

За нашия клуб през новата година пожелавам всички играчи да са здрави и на линия, а след това да почнем да имаме стабилен растеж на отбора, а не неравномерностите, които показваме.

 

Най-вече желая здраве на всички хора, които са свързани с баскетбола и обичат този спорт, както и повече положителни емоции.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Йордан Колев, Черноморец, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи