Тодор Алексиев и Атанас Петров в Студио СПРИНТ: Най-трудното предстои


21-01-2020 17:11 | BGbasket.com

Старши треньорът на волейболния Хебър Атанас Петров и капитанът на тима Тодор Алексиев бяха гости в Студио СПРИНТ. Само преди два дни тимът от Пазарджик спечели Купата на България при мъжете след категорична победа над Нефтохимик с 3:0.

 

"Сега сме малко по-спокойни, остана да изпълним голямата цел", каза треньорът Атанас Петров. "Най-трудното предстои", категорични бяха двамата с капитана Тодор Алексиев. Основната цел пред отбора е спечелване на шампионската титла на България.

 

"Плейофите са различни от турнира за Купата", добави Алексиев. Първенството се подновява в края тази седмица, като Хебър е домакин на Черно море. Преди този двубой в зала "Васил Левски" в Пазарджик ще бъде показана Купата на България и всички фенове ще могат да се снимат с нея. От клуба благодариха за подкрепата на своите привърженици, които ги следват навсякъде.

 

На въпрос как успява да обедини в един колектив големи индивидуалности и характери, Атанас Петров каза: "Оказа се много по-лесно, отколкото си мислех. В началото имах опасения, че на колектива ще му трябва повече време. В края на първия полусезон започнахме да играем доста по-колективно и по-спокойно."

 

 

Във втората част на предаването главният редактор на списание СПРИНТ Николай Кръстев представи темите в новия брой на изданието и новия проект БЪДЕЩЕ. От тази година към всеки борй на списанието ще има отделна книжка, посветена само на детско-юношеския спорт и подрастващите спортисти на България.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Студио СПРИНТ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи