Йовица Арсич: Отне ни малко време, за да разберем, че трябва да се отнесем сериозно


Йовица Арсич: Отне ни малко време, за да разберем, че трябва да се отнесем сериозно
(сн. НБЛ)
23-01-2020 22:48 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Балкан Йовица Арсич сподели, че е очаквал труден мач срещу Ямбол. „Зелените“ спечелиха срещата, но до последните минути крайният победител не бе ясен.

 

“Поздравявам отбора на Ямбол, добре се представиха. Аз очаквах този мач да е такъв, защото имаме проблеми с болни и контузени играчи. Затова и знаех, че няма да ни е лесно. Отне ни малко време, за да разберем, че трябва да се отнесем сериозно, за да постигнем победа и спечелихме. Със сигурност не съм доволен от начина, по който играхме. Но трудната победа не се дължи само на слаба игра от наша страна - отборът на Ямбол играе много по-добре в сравнение с това, което показваше в началото на шампионата. Комбинативни са и със сигурност ще имат победи до края на първенството“, заяви Арсич.

 

Мнението си за срещата сподели и баскетболистът на тима Крис Минков: “Поздравявам отбора на Ямбол. Наистина беше много труден мач. Личи си, че след настъпилите промени, в отбора им се върши страхотна работа. Винаги е било трудно да се играе  в зала “Диана” пред тази публика и като цяло през последните два дни говорихме, че не трябва да подценяваме противника. Мисля, че никой от нас не е неглижирал мача. Имахме кадрови проблеми - Секулович не беше тренирал цяла седмица, но стисна зъби и изигра един перфектен мач. Може да се каже, че дори ни измъкна. Другият ни център също имаше проблеми точно преди мача. Така че, логично победата ни днес беше трудна, но я измъкнахме с характер.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Йовица Арсич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи