Галин Стоянов: Трябва ни сериозен играч в подкошието


24-01-2020 19:05 | BGbasket.com

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов смята, че „моряците“ трябва да бъдат подсилени с играч в подкошието, защото именно там са най-големите им трудности. Според него това е една от основните причини за поражението срещу Черноморец.

 

„Проблемът беше, че имаше някои ситуации, в които ние трябваше да извършваме определени действия в защита и в нападение, но не го направихме. В мачове, които са близки, всичко има значение. Накрая Николай Георгиев излезе за пет фаула и е много трудно срещу играч като Миленко Велкович, който е 2.16, да бъде опазен от само един наш играч на тази позиция. На крилете на емоцията, с подкрепата на публиката, Черноморец заслужено си взе мача“, заяви Стоянов.

 

„Трябва ни един по-сериозен, по-опитен и по-як играч в подкошието, защото всичките ни проблеми идват оттам“, каза още наставникът.

 

Баскетболистът на тима Веселин Георгиев също коментира двубоя и останалите отбори в НБЛ. „Конкуренцията е доста голяма в първите четири отбора. Ако изненадаме някой, ще е само плюс за нас. Конкретно за мача, поздравявам домакините, заслужиха си победата. На няколко пъти изпуснахме комфортна преднина, което накрая ни изигра лоша шега“, заяви той.

 

Целите интервюта гледайте във видеата.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Галин Стоянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи