Барчовски: Важно е, че всички повикани се отзоваха


Барчовски: Важно е, че всички повикани се отзоваха
(Снимка: BGbasket.com)
25-01-2020 14:00 | Мария Мицова

Националният отбор направи първа тренировка в зала "Триадица", пред доста треньори и медии. Заниманията по време на този мини-лагер ще са част и от треньорски семинар за специалистите от местните региони.

 

15 баскетболисти се включиха в заниманието, което продължи почти два часа.

 

"Целта бе да се видят голяма част от потенциалните играчи за националния отбор, да поставим някои тактически основи, за да не започваме от нулата през февруари. Много съм доволен, защото всички 17 човека се явиха, Христо Захариев го спряхме да идва в залата, защото е с грип, Венци Петков ще пропусне днешните тренировки с малко разтежение," обясни селекционерът Росен Барчовски.

 

Той ще има за помощници Георги Давидов, Димитър Ангелов и Васил Христов, като сподели за тях: "Аз ги наблюдавам отдавна, имам отлични впечатления като играчи от тях, още тогава даваха сигнали, че могат да станат добри треньори."

 

"Първото впечатление е, че работиха с огромно желание и концентрация. От една тренировка съм доволен. Важно е, че всички повикани се отзоваха," допълни Барчовски за своите избраници.

 

Той внесе още яснота и по темата Александър Везенков: "Менят се нещата всеки ден, днес е едно, след три дни е друго. Теоретично, има шанс да играе на 21 за Олимпиакос и на 22 за България в Гърция."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи