Леброн обеща на Коби: Ще продължа твоето наследство


Леброн обеща на Коби: Ще продължа твоето наследство
28-01-2020 14:39 | BGbasket.com

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс наруши мълчанието и проговори за смъртта на своя добър приятел и бивш играч на „езерняците“ Коби Брайънт. Краля публикува емоционално съобщение в социалните мрежи, като обеща на Мамбата, че ще продължи наследството му. Ето какво написа Леброн:

 

„Не съм готов, но ще продължа. Човече, седя тук, опитвайки се да напиша нещо в тази публикация, но всеки път, когато опитам, започвам да плача отново, мислейки си за теб, племенницата ми Джиджи и приятелството / връзката / братството, което имахме с теб! 

Буквално току-що чух гласа ти в неделната сутрин, преди да напусна Филаделфия и да се върна в Ел Ей. Не съм си и помислял за миг, че това може да бъде последният ни разговор. С разбито сърце съм, напълно опустошен. Обичам те, големи братко! Сърцето ми е при Ванеса и децата.

 

Обещават ти, че ще продължа твоето наследство! Ти значиш толкова много за всички тук, особено за Лейкърс. Моя отговорност е да продължа всичко това. Моля те, давай ми сила от небето и бди над мен. Искам да кажа много повече, но просто не мога да го направя сега, защото не мога да го преодолея. Ще се видим отново, братко!“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБА, ЛА Лейкърс, Леброн Джеймс, Коби Брайънт
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи