Иван Николов: Загубата не ни отказва да преследваме целта си в Адриатическата лига


Иван Николов: Загубата не ни отказва да преследваме целта си в Адриатическата лига
29-01-2020 22:02 | Мария Маринова

Изпълнителният директор на Берое Стара Загора Иван Николов е категоричен, че отборът му ще продължи да се бори за място във Финалната четворка на Адриатическата лига, независимо от днешната загуба от Орлови. Пред BGbasket.com той сподели и впечатленията си от мача.

 

„Неприятна загуба, която усложнява ситуацията ни в класирането, но в никакъв случай не ни отказва да преследваме целта си, а именно участие във Финалната четворка. Не искам да омаловажавам успеха на Орлови и знаете, че никога не коментираме съдийството, но имаше някои отсъждания тяхна полза в ключови ситуации, които оказаха влияние. Не можем да подминем и факта, че съперникът ни имаше невероятна успеваемост от далечно разстояние с 15 тройки от 24 опита“, заяви Николов.

 

„Момичетата осъзнават какво се прави за тях от ръководството на клуба и съм убеден, че в оставащите мачове ще покажат, че имат зелени беройски сърца, давайки всичко от себе си в търсене на победите. Надявам се феновете да са до нас и да ни подкрепят“, каза още той.

 

Следващият мач на Берое Стара Загора в турнира е в петък от 18:30 часа срещу Партизан в Стара Загора.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Адриатическа лига - жени, Берое Стара Загора, Иван Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи