Михайло Секулович: Отборите в Евролига нямат фенове като тези на Балкан


Михайло Секулович: Отборите в Евролига нямат фенове като тези на Балкан
(сн. balkan-basket.com)
09-02-2020 09:05 | balkan-basket.com

Баскетболистът на Балкан Михайло Секулович имаше важен принос за победата срещу Рилски спортист, с която отборът му се класира на финал в турнира за Купата на България. Ето какво каза той след срещата:

 

“Получи се страхотен мач. Поздравявам Рилски спортист за добрия мач, но искам да поздравя повече и моите съотборници, защото успяхме. През целия мач имахме някаква разлика и когато беше трудно накрая, пак показахме характер. Постигнахме страхотна победа. В края имахме  малко проблеми в нападение, в който не отбелязахме кош 5-6 минути, но защитата ни не беше толкова лоша и накрая това ни донесе победата. Рилски спортист е много атлетичен отбор, не е лесно да се играе срещу такъв отбор, играят също добре и под коша. Два, три дни не съм усещал проблеми с рамото. Сякаш я няма. Ще издържа със сигурност и на финала. 

 

Преди три години имахме хубав шанс, бяхме близо да играем финал, знам за историята на Балкан от местните играчи и чужденците. Затова днес играхме без напрежение, защото знаем, че с тази победа сме постигнали голям успех. Влизаме във финал и утре нямаме какво да губим, можем само да спечелим. Като видях картината към трибуната с фенове на Балкан след мача, останах без думи. Цялата трибуна беше в зелено. Това е нещо страхотно. Това нещо го нямат и отбори, които играят в Евролига.

 

Имаме две победи през сезона, знаем как можем да победим Левски, но те са фаворит утре. Играят на собствен терен, ние нямаме какво да губим. Ще играем без никакво напрежение, за да се опитаме да победим и да спечелим историческа Купа за Балкан.”    

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България, Балкан, Михайло Секулович
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи