Обрадович към играчите си: Ако нямате уважение към себе си, поне имайте към хората


Обрадович към играчите си: Ако нямате уважение към себе си, поне имайте към хората
(сн. twitter.com)
21-02-2020 17:18 | BGbasket.com

Старши треньорът на Фенербахче Желко Обрадович отправи остри критики към играчите си след тежката загуба с 65:94 от Реал Мадрид в Евролигата. Според наставника феновете на турския гранд не са заслужавали да гледат подобен мач.

 

„Може да имаш лоши дни, но не трябва да има моменти, в които не се бориш. Някои от моите играчи не направиха дори това. Казах им го в съблекалнята, не ме е страх да го повторя тук. Аз нося отговорността като треньор. Трябва да уважаваме хората, които са ни помагали през тези седем години. Тези хора не заслужават да гледат тази картинка. Всички имаме предел, но ако се предаваш след няколко минути, това е много лошо. Това чувствам. Съжалявам, защото феновете ни не заслужаваха да гледат това“, заяви разочарованият Обрадович.

 

„На един таймаут им казах ‘Ако не уважавате себе си, уважавайте хората тук‘, Винаги ще бъда на страната на играчите, те са мои. Дали са много на клуба. Само преди три дни спечелихме друга купа. Проблемът обаче е, че изглежда сякаш това се приема като нормално. Печеленето на трофеи изглежда нормално, но някои хора трябва да осъзнаят, че това не е точно така и трябва да проявяват уважение. Не е лесна задача да играеш в три състезания, но това не е оправдание за този мач, защото Реал Мадрид също го прави“, каза още наставникът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига, Фенербахче, Желко Обрадович, Реал Мадрид
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи