Галин Стоянов: Истината е, че просто трябва да се адаптираме


Галин Стоянов: Истината е, че просто трябва да се адаптираме
(сн. LAP.bg, архив)
29-02-2020 21:54 | Мария Мицова

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов сподели, че отборът му преминава през всякакви вариации този сезон и е време да намери себе си.


Срещу Академик София отново кадрови проблеми мъчеха варненци - Николай Георгиев и Мартин Йорданов са контузени, още няколко от момчетата бяха болни.


"Гордея се, че имаха енергия да се борят. Трябва да се борим, това ни е отборът. Звучи като клише, но нямаме друг вариант, освен да даваме максимума от себе си," обясни Стоянов.


Николай Георгиев е с леко скъсване на мускулни влакна, Йорданов от седмици вече лекува травма в глезена. "Коча Йовович буквално дойде на мач от посолството," допълни наставникът.


"Радвам се за Мартин Коцев, който явно му се отразява добре средата тук, помага му да се развива. В тази ситуация и Лъчезар Димитров, и Александър Милов, вече не са просто едни млади играчи, а са си на картата на баскетбола у нас," похвали той и бившия играч на Черно море Мартин Коцев.


"При нас трябва да можем да се напаснем в този състав, в който сме. Ще имаме проблеми, надявам се просто да сме здрави, защото така нямаме и тренировъчен процес. Но такъв е животът. Това е положението," продължи той. "Амбициите ни се променят. Няма всичко на всяка цена. Истината е, че просто трябва да се адаптираме. Който успее да оцелее, това е. Ще трябва да влезем в час, да се нагодим и да сме здрави."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи