Давидов: Изключителен мач на Милов, превръща се в основна фигура в първенството


Давидов: Изключителен мач на Милов, превръща се в основна фигура в първенството
(сн. LAP.bg)
29-02-2020 21:58 | Мария Мицова

Старши треньорът на Академик София Георги Давидов коментира успеха над Черно море Тича.

 

"Поздравявам нашия отбор за важната победа, извоювана с характер. Черно море има наистина кадрови проблеми, но и в този състав, ако ги бяхме подценили, щяха да ни победят," отбеляза той.


"Изключителен мач на Александър Милов. Той се превръща в една основна фигура не само в нашия отбор, но и в нашето първенство. Тази година му изгрява звездата, дай Боже да е здрав само," отправи той похвали за топреализатора на тима си. "Много добър гард и на двата ни гарда, Мартин Коцев се справи блестящо, а може още много. Лъчо Димитров е константа в нашия отбор. Центровете си свършиха работата. Няма от какво да съм недоволен. Цел №1 в това трето завъртане за нас ще е добрата защита, днес показахме такава."


Николай Николов пропусна двубоя с лека травма, като Давидов сподели, че не е искал да рискува.


"През паузата момчетата са свършили много добра работа с Дани Клечков. Когато тренират добре, играят добре," каза още той, след като неговият помощник води тима, докато Давидов бе в щаба на мъжкия национален отбор.


"Ние не се страхуваме. Момчетата са готови за тази отговорност, продължаваме както досега," завърши Давидов за петата позиция и отстояването ѝ до края на първенството.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи