Людмил Хаджисотиров: Добра и важна победа


Людмил Хаджисотиров: Добра и важна победа
(сн. LAP.bg)
07-03-2020 21:34 | BGbasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров сподели, че успехът над Черноморец е бил важен за тима му, макар и резонен.

 

„Започнахме малко по-бавно, те са освободени психически и играха добър баскетбол в първата част, след което по-дългата ни ротация и агресията в защита започнаха да дават разлика. Особено във втората и третата част, когато ние успяхме да натрупаме по-голяма преднина. Радвам се, че всички играчи от нашия тим взеха участие в мача и играха на високо темпо. Доволен съм и смятам, че постигнахме добра и важна победа за нас. Сега започваме да се готвим за следващия двубой, който ни предстои другата седмица. Поздравявам отбора на Бургас и им желая успех в следващите мачове от първенството,“ коментира наставникът.

 

Златин Георгиев добави към думите на своя треньор: „Добра победа за нас. Отборът на Черноморец успя да ни затрудни в първата четвърт, след което заиграхме по-агресивно в защита, а те като че ли се и поумориха, от което се възползвахме и вдигнахме разликата.  Поздравявам отбора на Бургас и им желая успех в следващите кръгове“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи