Андреа Христов и Емил Стоев в Студио СПРИНТ: Българските футболисти са по-класни от чужденците у нас


12-03-2020 12:11 | BGbasket.com

Футболистите на Славия Андреа Христов и Емил Стоев бяха гости в поредното издание на Студио СПРИНТ. Двамата коментираха на какво се дължат добрите резултати на "белите" от началото на годината, защо Славия не се страхува да дава път на младите си играчи и какви цели си поставят на "Овча купел". Христов и Стоев споделиха как влияят върху подготовката на Славия мерките срещу коронавирус. Андреа разказа как се справя в Италия брат му Петко.

 

Двамата бяха категорични, че в Славия не е поставянa конкретна цел влизане в шестицата, но след добрите резултати тя е напълно постижима. "Има конкуренция в отбора, имаме качествени футболисти на всеки пост", каза Андреа Христов. "Всичко се дължи на добрата подготовката, която направихме", добави Емил Стоев.


Андреа Христов разказа какво е научил от престоя си в Италия, а Емил Стоев сподели как мачовете за Ботев (Враца) са помогнали за неговото развитие.


"Славия няма нужда от чужденци. Българските футболисти са по-класни от чужденците, много български момчета не получават шанса, който заслужават и не могат да покажат пълния си потенциал", категоричен бе Стоев.


"Славия няма целите на Левски и ЦСКА, там гледат да ограничат юношите, защото ако някой от тях сгреши, може да обърка мача. При нас има спокойствие за юношите. Българските футболисти са две-три класи над чуждестранните, които идват в България", заяви Андреа Христов.

 

Абонирайте се за YouTube канала на BGsprint, където ще намерите и останалите епизоди на предаването.

 
Харесайте страницата на Студио Спринт във Фейсбук.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Студио СПРИНТ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи