Гледайте тук: Няколко класически баскетболни ленти


Гледайте тук: Няколко класически баскетболни ленти
15-03-2020 14:03 | BGbasket.com

Докато стоите у дома, спазвайки всички препоръки, BGbasket.com ви припомня няколко страхотни баскетболни филма, и ви улеснява с линкове за гледането им онлайн:

 

He Got Game, Готов за играта (1998)

Филмът разказва историята на Джийзъс Шътътсуърт, който е един от най-големите гимназиални таланти на САЩ. Той иска да играе професионално, но баща му е пуснат от затвора, за да го убеди да отиде в колеж. Ако успее да изпълни това, бащата ще получи по-малка присъда за убийството на майката на момчето. Участва Дензъл Уошингтън, а саундтракът определено си струва.

 

ГЛЕДАЙТЕ ГО ТУК (ПЛЕЪР 2)

 

White Men Can’t Jump, Белите не могат да скачат (1992)

Били и Сидни са най-добрите стрийтбол играчи в града и след като обединяват силите си, нищо не може да ги спре, освен те самите. Освен проблемите между тях, Били дължи пари на гангстери, които преследват него и приятелката му.

 

ГЛЕДАЙТЕ ГО ТУК (САМО НА АНГЛИЙСКИ)

 

Blue Chips, Сини пионки (1994)

Колежански баскетболен треньор е под напрежение, защото отборът му губи, а той не може да привлече нови играчи. За да го направи, е принуден да наруши правилата и да плаща на бъдещите звезди, каквато е практиката. Участват Шакил О’Нийл и Ник Нолти.

 

ГЛЕДАЙТЕ ГО ТУК (ПЛЕЪР 3)

 

Above The Rim, Над ръба (1994)

Кайл Лий е талантлив баскетболист, играещ в отбора на гимназията си. Той е разделен между двама братя от квартала – единият гангсер, който се опитва да го завлече по лош път, а другият – бивша баскетболна звезда на града, работещ като охранител в училището. Общото между тях е, че са братя, но съветите им към Кайл са коренно различни. Участват Тупак Шакур и Леон Робинсън.

 

ГЛЕДАЙТЕ ГО ТУК (ПЛЕЪР 3)

 

Love and Basketball, Любов и баскетбол (2000)

Моника и Куинси са съседи от 11-годишни. Свързва ги мечтата им да играят в НБА. Те имат връзка в гимназията, но различните им характери ги разделят. В началото на колежа те се събират отново, но отношенията на Куинси и баща му водят до нова раздяла с Моника. След няколко години те са изправени пред кръстопът в професионалните си кариери и се срещат отново. Те играят един мач един на един с доста висок залог.

 

ГЛЕДАЙТЕ ГО ТУК (САМО НА АНГЛИЙСКИ)

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи