Топ коментатор в НБА се възстановява от коронавирус, разказа за симптомите


Топ коментатор в НБА се възстановява от коронавирус, разказа за симптомите
(Снимка: Gulliver/GettyImages)
28-03-2020 19:23 | BGbasket.com

Един от най-популярните коментатори в НБА - Дорис Бърк - призна, че е била болна и в момента се възстановява от коронавирус.

 

Тя разказа, че е усетила признаците на болестта по време на мача Денвър - Далас на 11 март. За нея, първият симптом, и основен, е бил изключително изтощение, умора. Това я накарало да помоли ESPN за болничен и да се прибере у дома.

 

"Не можех да прекарам и 5 минути станала от леглото, това ме накара да отида да се тествам," сподели тя. "Нашата работа е такава, че непрекъснато пътуваме и контактуваме с хора. Лесно е някой да ти се изкашля в лицето. И сега е почти невъзможно да се знае с колко хора съм имала контакт."

 

Бърк изрази възхищението си от работата на медицинските работници при тестването на 17 март. През цялото време тя не е вдигала много висока температура, а в болницата са ѝ обяснили, че всяко тяло показва различни симптоми.

 

"Сега вече нямам абсолютно никакви симптоми и мога да кажа, че се чувствам себе си най-после. Прекарах две седмици сама вкъщи, дъщеря ми само ми готвеше и ми носеше храна, но ще остана в социална изолация още дълго. Искам хората да знаят, че това е важно, не трябва да спират да прилагат всички съвети на лекарите," допълни Дорис Бърк.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: коронавирус, COVID-19
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи