`Болшой театър` пуска спектаклите си онлайн


28-03-2020 17:24 | clubz.bg

На първия ред в „Болшой театър“ – карантината предоставя и неочаквани възможности. Прочутият руски театър ще играе спектаклите си за всички изапочна да ги пуска в интернет. На канала на „Болшой театър“ - http://www.youtube.com/bolshoi всеки може свободно и напълно безплатно да им се наслади до 10 април.

 

Тази вечер е ред на „Спящата красавица“. На 1 април може да се види „Царска невеста“, на 4 април „Марко Спада“, на 7 април „Борис Годунов“, на 10 април – „Лешникотрошачката“.

 

Началото на всеки спектакъл е в 19 часа, но записът може да се види и в следващите 24 часа.

 

„Както цялата ни страна, както целият свят, и ние се оказахме в много сложна ситуация, с каквато досега никога не сме се сблъсквали. Ситуация, която ни принуди да затворим театъра за зрители. Но ние, разбира се, не искаме да загубим контакта си с публиката. Театърът винаги е дарявал на хората уникални емоции, изключителни преживявания. А днес това е възможно само във виртуален формат, но въпреки това искаме да ви покажем нашите спектакли, записани по-рано. Работихме много, за да го направим възможно. Надяваме се, че спектаклите ни ще ви подкрепят в тези времена, ще поддържат доброто настроение и дори ще обезпечат душевното равновесие и здраве на тези, които обичат изкуството на „Болшой театър“. Пазете се и до нови срещи онлайн“, обърна се към всички зрители генералният директор на театъра Владимир Урин.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи