Асен Николов и Александър Груев си пожелаха отново да работят заедно


Асен Николов и Александър Груев си пожелаха отново да работят заедно
(сн. LAP.bg)
03-04-2020 10:27 | BGbasket.com

Баскетболистът на Академик Бултекс 99 Александър Груев и неговият треньор Асен Николов се надяват скоро отново да работят заедно. Гардът обяви, че прекратява състезателната си кариера, а неговият наставник написа емоционално обръщение към него в социалните мрежи.

 

„Сашо, като твой треньор през последните два сезона искам да ти благодаря за твоята всеотдайност и лоялност към мен персонално и клуба. За мен беше удоволствие и ценен опит да работя с теб. Твоите ясни и точни позиции по много въпроси са ми давали подкрепа и си ми бил опора в много трудни за мен моменти (особено в последния сезон). Ти си от хората, с които с удоволствие бих работил отново. Сигурен съм, че нашите пътища ще се пресекат отново и то много скоро. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО!!!!!!!!“, написа Николов.

 

Отговорът на Александър Груев не закъсня: „Сърдечно благодаря за доверието, тренер! Благодаря за приятелството и подкрепата, която оказваш на всички играчи, с които работиш! Вярвам, че следобедното кафе ще ни бъде още по-сладко, весело и с по-малко напрежение. Със сигурност пътищата ни ще се пресекат професионално в бъдеще!“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 99, Асен Николов, Александър Груев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи