Уебинар търси отговори на трудните въпроси за последиците от пандемията


Уебинар търси отговори на трудните въпроси за последиците от пандемията
08-04-2020 13:14 | iconomist.bg

Как ще изглежда света след края на глобалната криза с разпространението на Covid-19? Какви са предизвикателствата и перспективите през малките и средни предприятия, пред страртиращия бизнес? Как компаниите биха могли да се справят с кризата и да извлекат полза от нея? Това са част от въпросите, които всеки си задава в момента. София Тех Парк и SMEs Webinars ще се опитат да дадат отговори на уебинар на тема „След утрешния ден“ с участието на Момчил Василев, изпълнителен директор на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor за България. Събитието, което ще се състои на 10 април, е безплатно и все още отворено за регистрация на адрес: https://event.webinarjam.com/register/5/7vx3xhy

Експертът със солиден стаж в PricewaterhouseCoopers ще очертае възможните реакции на националните и международни фондове за рискови и дялови капитали и как кризата с коронавируса ще повлияе – ще бъде краят на едно начало, начало на един край или ново начало?

В рамките на един час Момчил Василев ще даде неговата гледна точка как компаниите да се опитат да вземат оптимално по-добри решения за своя бизнес, както и как да адаптират бизнес моделите си в условията на криза. Те ще имат възможност и да зададат своите въпроси към Момчил Василев, както и към изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Бойко Таков, изпълнителният директор на София Тех Парк Тодор Младенов и към зам.-председателя на УС на научно-технологичния парк Натанаил Стефанов, който е част от Българската стартъп асоциация BESCO.

Инициативата на София Тех Парк, ИАНМСП и „Ендевор България“ цели да предостави актуална информация на компаниите и да им даде възможност да получат отговори на техните въпроси.

Това е първият уебинар, в който София Тех Парк е инициатор и съорганизатор. Той е в рамките на инициативата на научно-технологичния парк „Дерзай“, която е насочена към активните млади хора, новатори, предприемачи, учени, студенти, ученици.

SMEs Webinars са серия онлайн семинари, организирани от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, целящи да запознаят българския бизнес с дигиталните инструменти за промоция, маркетинг, управление и анализ, както и да развият презентационните и стратегическите умения на служителите на всички нива в компаниите.  

Предходните издания на SMEs Webinars представиха темите за успешните техники за увеличаване на продажбите, развитие и внедряване на иновации, киберсигурност, комуникации и управление на бизнес в условията на криза.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: коронавирус, COVID-19
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи