Саша Вуячич - с ново гадже и винарна в Калифорния - още се надява на играе в НБА


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
Кристин Лийхи е една от най-популярните водещи в НБА в момента

03-05-2020 12:17 | BGbasket.com

Много фенове на баскетбола помнят добре Саша Вуячич. Помнят го и в тенис средите - като бивш годеник на Мария Шарапова.


Словенският гард бе избран от Лос Анджелис Лейкърс през 2004-а и стана два пъти шампион на НБА - 2009 и 2010-а.


След шест хубави години в Ел Ей обаче, кариерата му тръгна надолу и за последно той игра в НБА през 2017-а за Ню Йорк Никс.

 

След това отново в Европа, един сезон за Торино... Оттам опитите за завръщане в НБА, и изобщо в големия баскетбол са неуспешни.


Вуячич обаче не си губи времето. Той създаде бутикова винарна в Калифорния, още докато играеше за Лейкърс, а сега вече има куп свободно време, което да ѝ отдели.


Освен бизнес начинанията си, Саша има страхотно завоевание и на любовния фронт.


След като взе участие в предаването на Кристин Лийхи - "Честна игра" миналата година, Вуячич е успял да се промъкне и в личния живот на фантастичната тв водеща. Двамата са двойка вече от няколко месеца.

 

Според различни източници, Саша Вуячич още тренира усилено и не се е разделил окончателно с мечтата отново да играе в НБА, макар да е вече на 36.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи