Джиджи Датоме: Желко Обрадович е нашият Майкъл Джордан


Джиджи Датоме: Желко Обрадович е нашият Майкъл Джордан
22-05-2020 09:18 | BGbasket.com

Една от звездите на Фенербахче Луиджи Датоме, направи интересно сравнение за своя наставник Желко Обрадович и коментира своето бъдеще в клуба.

 

"Ако трябваше да слушам всички слухове последните пет години, щях да съм много разтревожен след напускането на Юлкер първо, после и на Догуш. Аз вървя по пътя си стъпка по стъпка. Макар ситуацията да е много сложна, сезонът не е приключил. Вярвам, че Евролигата ще постъпи по правилния начин. Аз бих бил щастлив да остана в Истанбул цял живот. Ако ми се наложи да отида в друг отбор, ще съм воден от инстинкта си. Ще търся място, където да съм заобиколен от хубави хора," заяви Датоме.

 

"Да работиш с Обрадович е хубаво нещо. Много трудно, да, но прекрасно и има резултати. Той има нестихваща страст и емоция и винаги е честен с играчите си. Той е нашият Майкъл Джордан. Знам, че звучи помпозно, но той е лидерът, който налага правилата. Последните пет години заедно бяха страхотни," каза още той.


"Италианският национален отбор има нужда от сериозно подмладяване. Аз изживях хубави моменти, бях и капита. За съжаление не постигнах някакви големи успехи с Италия," завърши Датоме.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи